STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

ToM1Hinta 4390 €

Theatre of Magic on tehty vuonna 1995 ja on toteutettu WPC-S korttisarjalla. Äänet on toteutettu DCS-äänikortilla. Erikoisuutena pelissä on pyörivä arkku, joka osallistuu aktiivisesti peliin. Pelin eri moodit ovat haastavia ja tämän pelin sääntösetin loppuun pelaaminenei onnistu kovin helposti.
Tätä Ballyn valmistamaa peliä on tehty noin 6600 kappaletta. Kone on IPDB:n maailman-rankingissa TOISENA (kesäkuu 2019), mikä on kunnioitettava saavutus. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat hyvässä kunnossa. Arkussa on hieman halkeamia, mutta se toimii täydellisesti.
Taikateatterin kenttä on erinomaisessa kunnossa - katso kuvista. Tässä yksilössä ei ole rumia murtoraudan reikiä.
Myös elektroniikkakortit ovat hyvässä kunnossa. Johtimet on juotettu GI-liittimiin, eikä ylikuumeneminen ole enää ongelma.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

STTNG1Hinta 3490 €

Star Trek on tehty vuonna 1993 ja tämä Williamsin WPC Superpin (leveä pelikenttä) on erittäin arvostettu flipperi maailmassa. Internet Pinball Databasen (IPDB) rankingissa se on sijalla kolme. Pelissä on tekemistä ja tehtäviä vaikka kuinka. Teema on hienosti sovitettu peliin. Star Trekissä on DCS-äänikortti, jossa äänen laatu on selvästi aiempia kortteja parempi.
Koneen on suunnitellut itse design-guru Steve Ritchie, jonka pelit ovat olleet aina hyvin arvostettuja.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on puhdistettu ylä- että alapuolelta ja myös kabinetti on puhdistettu. Kenttä on erinomaisessa kunnossa. Kuluneet osat vaihdettu ja muutenkin osia on uusittu paljon. Kabinetin kyljet ovat myös loistokunnossa - ei haalistumisia. Backboxin toinen kylki on hieman naarmuinen. Näyttö on kirkas ja muutenkin moitteeton. Yleisvalaistuksessa käytetty osittain ledejä (katso kuvat).

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

APro1Hinta 4290 €

Avengers Pro Sternin vuonna 2012 tehty S.A.M. prosessorisarjan flipperi. Aihe on suoraan elokuvasta flipperiin mukautettu. Tässäkin pelissä on erinomainen äänimaailma. Kenttä on todella vauhdikas pelata ja visuaalisesti hyvän näköinen. Moodeja on useita ja lopputehtävään pääsy vaatii pitkäjänteisyyttä ja taitoa. Alkuun pääseminen on kuitenkin melko helppoa.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Tätä mallia ei valmisteta enää. Hyväkuntoisia käytettyjä yksilöitä on silloin tällöin saatavana. Nyt myytävä yksilö on hyvässä kunnossa. Huollossamme vaihdettiin kaikki kuluvat osat, joten pelituntuma on erinomainen.

Aiheensa takia sopii mainiosti lapsiperheisiin!

Go to top